ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

ProCredit Bank lansează un nou serviciu - FlexCard Contactless

 

În continuarea promovării conceptului Direct Banking pentru clienții persoane fizice, BC ProCredit Bank S.A. lansează un nou serviciu - FlexCard Contactless.

 

Ce este cardul FlexCard Contactless?

Tehnologia de tip contactless facilitează plățile cu cardul la comercianți în țară și în străinătate, fără a fi necesară introducerea codului PIN.

 

Cum funcționează cardul FlexCard Contactless?

Simplu și rapid. La orice POS terminal din țară sau străinătate care are insigna sistemei de plată VISA .

Printr-o simplă apropiere a cardului de POS terminalul de plată, achitarea se efectuează automat, fără a fi necesară introducerea codului PIN pentru cumpărăturile mai mici decât valoarea echivalentă a 25 dolari SUA (conform cursului de schimb valutar al băncii pentru operațiunile cu card).

În străinătate, limita sumei pentru operațiunile de tip Contactless diferă de la o țară la alta, dar suma maximă pe care aveți posibilitatea să o achitați cu cardul fără contact și fără introducerea codului PIN este în mărime echivalentă de 30 USD.

 

Cum utilizați cardul FlexCard Contactless?

 

  1. Găsiți                                2. Apropiați                          3. Confirmați

Găsiți simbolul                  Atingeți cardul de simbol,         Un sunet scurt va

Contactless când              până când apare                      indica efectuarea

efectuați cumpărături        un semnal luminos                  achitării cu succes.

la comercianți                   de culoare verde

 

În ce mod FlexCard Contactless este securizat?

Fiecare card conține un cip sofisticat și sigur. Acest cip realizează o gamă largă de funcții pentru a menține securitatea cardului și poate interacționa în siguranță cu un POS terminal.
Pentru ca o operațiune Contactless să aibă loc, cardul trebuie să interacționeze cu un POS terminal dotat cu tehnologia Contactless (Visa PayWave). În timpul acestei interacțiuni, se utilizează chei private pentru a se genera semnături electronice și criptograme.

Aceasta face ca operațiunea contactless să fie sigură ca și o tranzacție cu contact chip.

 

Tehnologia Contactless este opțională, ceea ce înseamnă că cardul Dvs. are toate funcționalitățile standard ale unui card bancar. Astfel dacă Dvs. achitați cumpărătura la punctul comercial care nu este dotat cu tehnologia Contactless – puteți oricum beneficia de cumpărătura dorită, achitând în mod standard, cu contact.